«Ο Μαρινάκης, το Νοοr1 και ο Πρωθυπουργός!»

Από inpaok.com:Η ιστοσελίδα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου της Ολλανδίας NOS με αφορμή τους αγώνες της PSV με τον Ολυμπιακό έκανε αφιέρωμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα γράφει όλα έξω από τα δόντια!
Πηγή: inpaok.com
«Ο Μαρινάκης, το Νοοr1 και ο Πρωθυπουργός!»

Από τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό μέχρι τις κατηγορίες για στημένους αγώνες και το Noor 1

Αναλυτικά:

«Ο Μαρινάκης φαίνεται να είναι άθικτος, τίποτα δεν τον αγγίζει. Είναι μεγιστάνας της ναυτιλίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένας οικογενειακός φίλος του Έλληνα πρωθυπουργού, de facto δήμαρχος του Πειραιά, έχει κατηγορηθεί δύο φορές για στημένους αγώνες, ενώ έχει εμπλακεί στη μεταφορά μιας τεράστιας αποστολής ηρωίνης. Όλες τις φορές τη γλίτωσε. Η ζωή του Ευάγγελου Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, αντιπάλου της PSV στο Europa League, διαβάζεται σαν ένα ελληνικό μυθιστόρημα εγκλήματος», σημειώνει και συνεχίζει:

«Μόλις πριν τρεις εβδομάδες αυτός και ακόμα 27 αθωώθηκαν για μια τεράστια υπόθεση στημένων αγώνων η οποία έτρεχε για 6 χρόνια. Φαίνεται πως δεν βλάπτει να έχεις ισχυρούς φίλους.

Το όνομά του εμφανίστηκε επίσης στην περίπτωση του Noor One, ενός πετρελαιοφόρου που μετέφερε το μεγαλύτερο φορτίο ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης.

Το Noor One είχε τουλάχιστον 2.000 κιλά ηρωίνης. Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος του φορτίου, οι ειδικοί σκύλοι ναρκωτικών της ελληνικής αστυνομίας "τρελάθηκαν" στην επιδρομή σε μια αποθήκη, όπου βρέθηκαν 500 από τα 2.000 κιλά.

Υπήρχε τόση ηρωίνη που τα σκυλιά δεν ήξεραν πού να πάνε, είπε αργότερα ο αρχηγός της τοπικής ακτοφυλακής.

Μήπως όλες οι εικασίες σχετικά με την πιθανή συμμετοχή του στο μεγαλύτερο εντοπισμό ηρωίνης στην ιστορία της Ευρώπης έβλαψαν τον Μαρινάκη; Όχι ακριβώς. Η δύναμη και η επιρροή του αυξήθηκαν» τονίζει το Nederlandse Omroep Stichting και αναφέρεται στην αγορά του Mega Channel και της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Nottingham Forest.

Ο Μαρινάκης απέρριψε τους ισχυρισμούς για συμμετοχή του στο εμπόριο ναρκωτικών, κάνοντας λόγο για πολιτικά κίνητρα. "Μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού μου επιτέθηκαν συνεχώς. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ γιατί δεν έκανα τίποτα κακό".

«Καλώς ήλθατε στον υπέροχο κόσμο του Ευάγγελου Μαρινάκη» καταλήγει το δημοσίευμα

Διαβάστε ακόμη...