Η «ανάγνωση» του Γκαρσία μετά την γκέλα

Από thessports.gr: Για την εντός έδρας γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στην κάμερα της Nova για το τελικό 2-2.
Πηγή: thessports.gr
Η «ανάγνωση» του Γκαρσία μετά την γκέλα

Ο Ουρουγουανός τεχνικός στάθηκε μεταξύ άλλων στα ατομικά λάθη που κόστισαν και στη σημερινή αναμέτρηση στον Δικέφαλο, που κινδύνεψε με ήττα και τελικά έχασε δύο βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι:

«Η αλήθεια είναι ότι χωρίς να κάνουμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε χωρίς να απειληθούμε. Ωστόσο όταν πλέον με το σκορ υπέρ μας θα έπρεπε να ελέγξουμε το παιχνίδι δείχνοντας εμπειρία και ωριμότητα δυστυχώς προδοθήκαμε από ένα ατομικό λάθος που έγινε πέναλτι και γκολ από τον αντίπαλο. Οι αλλαγές μας έδωσαν την απαραίτητη ενέργεια, ωστόσο είχαμε νευρικότητα και στο 1-1 και δυστυχώς σε άλλη μια ενέργεια δεν αμυνθήκαμε με τον πρέποντα τρόπο και δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας

«Όσον αφορά το επιθετικό μας κομμάτι, το πιο βασικό είναι να δημιουργείς, σήμερα είχαμε 15 σε σχέση με τον αντίπαλο που είχε τρεις τελικές. Σίγουρα όλη η ομάδα πρέπει να αμύνεται καλύτερα είναι συνολικό το θέμα, όχι μόνο της άμυνας. Δυστυχώς πληρώνουμε κάποια λάθη που μπορούμε και πρέπει να τα αποφεύγουμε. Αυτά μας δημιουργούν άγχος και τελικά μας κοστίζουν».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...