Ζοσέ Μοράις στο SDNA: «Παίκτης με προσωπικότητα ο Μπαμπά Ραχμάν - Μπορεί να βγάλει την ενέργεια που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, μιλάει αποκλειστικά
Πηγή: sdna.gr
Ζοσέ Μοράις στο SDNA: «Παίκτης με προσωπικότητα ο Μπαμπά Ραχμάν - Μπορεί να βγάλει την ενέργεια που θέλει ο ΠΑΟΚ»

στο SDNA για τον Γκανέζο αμυντικό με τον οποίο συνυπήρξε στους «Μπλε» και σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του 26χρονου αριστερού μπακ που κυκλοφορεί δυνατά στην transfer list του ΠΑΟΚ.
Ο Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να΄ναι ο διάδοχος του Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Γκανέζου αμυντικού, το SDNA επικοινώνησε με έναν προπονητή που υποδέχτηκε το καλοκαίρι του 2015 στο «Στάμφορντ Μπριζ» τον εν λόγω ποδοσφαιριστή κι ενώ προηγουμένως οι «Μπλε» είχαν αγοράσει τα δικαιώματά του έναντι 26 εκατομμυρίων ευρώ από την Άουγκσμπουργκ.

Ο Ζοσέ Μοράις, άλλοτε στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στο τεχνικό τιμ της Τσέλσι και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν.

«Ο Μπαμπά Ραχμάν είναι ένας αριστερός πλάγιος αμυντικός με υψηλή τεχνική κατάρτιση. Διαθέτει πολύ καλή ντρίμπλα, ταχύτητα και επιτάχυνση στο παιχνίδι του. Όταν συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά στην Τσέλσι βρισκόταν στο peakτης καριέρας του...» ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού και πρόσθεσε:

«Σήμερα και έχοντας περάσει από διάφορες ομάδες και αρκετά πρωταθλήματα, παραμένει ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής που μπορεί εύκολα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να κάνει τη διαφορά.

Διαθέτει έντονη προσωπικότητα, ενώ έχοντας περάσει από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία, είναι σε θέση να προσαρμόζεται σε διάφορα πρωταθλήματα και στυλ παιχνιδιού.

Είμαι πεπεισμένος πως είναι ικανός να πετύχει στην Ελλάδα και να βγάλει την ενέργεια που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της ομάδας τους».

Διαβάστε ακόμη...