Τελευταία «πρόβα»

Από paok24.com: Στη Νέα Μεσημβρία βρίσκονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς σε λίγα λεπτά ξεκινάει η προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Τελευταία «πρόβα»

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκινάει στις 11:00 και αναμένεται να "αναλωθεί" σε θέματα που άπτονται της τακτικής που θα ακολουθήσει αύριο ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει μετά το τέλος της τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή.

Σε αυτή, δεν θα βρίσκεται σίγουρα ο Εσίτι που από χθες βρίσκεται στην Τουρκία προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Γκεζτεπε, με τον Πάμπλο Γκαρσία να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα εμπιστευτεί αύριο φανέλα βασικού.

Σε σχέση πάντως με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο, βέβαιη μοιάζει η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο αρχικό σχήμα και ιδιαίτερα πιθανή η επιστροφή του Άνχελ Κρέσπο, ενώ είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως ο Ουρουγουανός θα εμπιστευτεί σε ένα ακόμα παιχνίδι τους Τζόλη. Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ για την τετράδα της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη μοιάζει και η παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί με έναν εκ των Σβαμπ, Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πλευρό του, όπως και η παρουσία των Ίνγκι Ίνγκασον και Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο κέντρο της άμυνας και κάτω από την εστία αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη...