«Ό,τι καλύτερο ο Τζόλης για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Από thessports.gr: Για την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Νίκος Μαχλάς, εκθειάζοντας μεταξύ άλλων τον Χρήστο Τζόλη, τον οποίο και χαρακτήρισε «ό,τι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Πηγή: thessports.gr
«Ό,τι καλύτερο ο Τζόλης για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός χθες και φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων. Μετά την αποβολή του Βάτερμαν, όλα τελείωσαν και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη. Ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και το πήρε. Όταν λείπουν από την ομάδα δυο βασικά γρανάζια, έχει προβλήματα. Με τις προσθήκες των Ουάρντα, Κρέμντσικ θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος κι αυτό αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Όλες οι ομάδες δυναμώνουν και το νέο Πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Σχολιάζοντας την εξέλιξη του ΠΑΟΚ, ο Μαχλάς είπε: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει με σταθερά βήματα. Ο Τζόλης είναι ότι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μπαλαδόφατσα. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πρέπει να πρώτα να κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ και ύστερα να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη. Να πάρει περισσότερες παραστάσεις στον ΠΑΟΚ και μετά να φύγει στο εξωτερικό. Ο Γιακουμάκης είναι η εξαίρεση γιατί το παιδί δεν ήταν ποτέ βασικός σε κάποια ομάδα και δεν στηρίχθηκε κανένας σύλλογος πάνω του. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται διάρκεια στην καριέρα του. Θυμάμαι την περίπτωση του Νίκη, πως ξεκίνησε και που κατέληξε. Ο Τζόλης δεν είναι τέτοιος παίκτης, ενώ ο Γιακουμάκης θα το δείξει η πορεία μέχρι που μπορεί να φτάσει. Είναι σημαντικό που τώρα δίνονται ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά και μακάρι αυτό να συνεχιστεί γιατί υπάρχει ταλέντο».

Διαβάστε ακόμη...