Πρώτα τεστ covid 19 για Γιαννούλη και μετά ένταξη στη Νόριτς

Από sdna.gr: Ο κορονοϊός καθυστερεί την ενσωμάτωση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, καθώς μετά από μίνι καραντίνα, θα υποβληθεί πρώτα σε τεστ covid 19 και εφόσον είναι αρνητικό, θα ενταχθεί κανονικά στην ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Πρώτα τεστ covid 19 για Γιαννούλη και μετά ένταξη στη Νόριτς

Ο 25χρονος αμυντικός έφτασε στο Νόρφολκ την περασμένη Παρασκευή, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στα «καναρίνια». Θα μείνει ένα διάστημα σε καραντίνα (όσο ορίζεται στην Αγγλία) κατά το οποίο μπορεί να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ των οποίων θα υποβληθεί και σε τεστ για κορονοϊό, και εφόσον είναι αρνητικό, θα μπορέσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, από την ερχόμενη Τετάρτη.

Θυμίζουμε ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεδομένης της μεγάλης διασποράς, υπάρχει αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τις αφίξεις από χώρες του εξωτερικού, κάτι το οποίο θα τηρηθεί και στην περίπτωση του Γιαννούλη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ντάνιελ Φάρκε, σε σχετική ερώτηση για τη μεταγραφή του Γιαννούλη δεν επιβεβαίωσε κάτι, ωστόσο η μετακίνηση του 25χρονου αμυντικού από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς είναι στην τελική ευθεία και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη...