Φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας!

Από inpaok.com:Στη θέση του Μητροπολίτη Ισπανίας και Πορτογαλίας εξελέγη ο Μέγας Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Βησσαρίων Κομζιά, μετά από συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, προεδρεύοντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.
Πηγή: inpaok.com
Φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας!

Ο νέος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας έλκει την καταγωγή του από την Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα από τη Ροδαυγή Άρτας ενώ μάλιστα είναι γνωστό πως είναι υποστηρικτής της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Βησσαρίων Κομζιάς αφότου εξελέγη στο συγκεκριμένο αξίωμα, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media:

«Αγαπητοί μου φίλοι. Μετά από την απροσδόκητη εκλογή μου από την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, ως νέος Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας, ζητώ τις θερμές και γεμάτες αγάπη προσευχές σας για τον επισκοπικό μου χειρτονισμό στις 25 Ιανουαρίου από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίου, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, στην Πατριαρχική Εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου του Μεγάλου Μαρτύρου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης».

Διαβάστε ακόμη...