«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ»

Από paok24.com: Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Ματέους Ρέις κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας O Jogo.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πάρει ποδοσφαιριστή για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ»


Ο Ρέις ανήκει στην Ρίο Άβε όμως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται σύμφωνα με την O Jogo να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, προκειμένου να καλύψει το κενό του Δημήτρη Γιαννούλη. Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου τονίζει πως οι "ασπρόμαυροι" χτύπησαν την πόρτα της Ρίο Άβε!

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής πορτογαλικής εφημερίδας, οι ενδείξεις πως ο Ρέις έχει ήδη συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, λειτούργησαν αποτρεπτικά για τον ΠΑΟΚ, με το ρεπορτάζ να καταλήγει:

"Η μεταγραφή δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν συμφωνήσει σε όλους τους όρους για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στη Σπόρτινγκ, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Λούμορ Αγκμπενιένου της Σπόρτινγκ ως δανεικός στη Ρίο Άβε".

Ο Ματέους Ρέις ανήκει στη Ρίο Άβε από το καλοκαίρι του 2018, με τον πορτογαλικό σύλλογο να τον αποκτά από τη Σάο Πάολο, αφού τον εντόπισε στη Μορεϊρένσε στην οποία ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από το καλοκαίρι στην "ατζέντα" του Όλαφ Ρέμπε όμως το "μπάσιμο" της Σπόρτινγκ φαίνεται να αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως για τον Ρέις ενδιαφέρθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός ύστερα από υπόδειξη του Πέδρο Μαρτίνς, με δημοσιεύματα να τον παρουσίαζαν έτοιμο να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαια διάρκειας 4 ετών με τους Πειραιώτες, οι οποίοι επρόκειτο να δώσουν στην Ρίο Άβε το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...