Eπίσημο: Διεξάγεται κανονικά το UEFA Youth League!

Από paok24.com: Τη διεξαγωγή του UEFA Youth League ή πιο απλά του Champions League των... μικρών ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Πηγή: paok24.com
Eπίσημο: Διεξάγεται κανονικά το UEFA Youth League!


Η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον Μάρτιο με νέο format, το οποίο περιλαμβάνει μονούς αγώνες νοκ άουτ μέχρι το Final Four, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Colovray Stadium της Νυόν, από τις 17 έως τις 20 Μαϊού.

Μέχρι τη φάση των "16", η διοργάνωση θα είναι χωρισμένη σε...δύο μονοπάτια, το Champions League και το Domestic Champions, με την Κ19 του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο δεύτερο.

Η κλήρωση της φάσης των "64" θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου, με τους υποψήφιους αντιπάλους των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Μαλεζά να είναι οι εξής:

Κολωνία (Γερμανία), Ανζέ (Γαλλία), Τσερτάνοβο (Ρωσία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Γκενκ (Βέλγιο), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), ΑΖ Άλκμααρ (Ολλανδία), Σπάρτα Πράγα (Τσεχία), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Οντένσε (Δανία), Βασιλεία (Ελβετία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Χάμαρμπι (Σουηδία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Καραϊτ (Καζακστάν), Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Βιτορούλ (Ρουμανία), Ζίλινα (Σλοβακία), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Σλοβενία), Γκιόρ (Ουγγαρία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία), Απολόνια (Αλβανία), Σκεντίγια (Σκόπια) και Γουότερφορντ (Ιρλανδία).

Διαβάστε ακόμη...