Η Μπριζ και το 51,8% εκτός έδρας

Τι κάνει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μακριά από το «Γιαν Μπρέιντελ»...
Πηγή: paok24.com
Η Μπριζ και το 51,8% εκτός έδρας
Photo Credits: @paok24.com website

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό προημιτελικό με την Κλαμπ Μπριζ, στα πλαίσια του Europa Conference League, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0.

Η βελγική ομάδα με τη σειρά της, ετοιμάζεται για το 28ο εκτός έδρας παιχνίδι κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο και το PAOK24 συλλέγει και σας παρουσιάζει τι κάνει η Μπριζ μακριά από το «Γιαν Μπρέιντελ», αλλά και σε συνάρτηση με αυτό.

Στα -έως τώρα- 27 της παιχνίδια, η Κλαμπ Μπριζ διατηρεί ποσοστό νικών που αγγίζει το 52% (51,8), έχοντας φύγει σε 14 περιπτώσεις με το διπλό από την έδρα του αντιπάλου. Οι ήττες της είναι 9, κάτι που μεταφράζεται στο 33,3% και οι ισοπαλίες της 4, δηλαδή 14,8% του συνόλου των αγώνων της. Σαφώς μειωμένες οι επιδόσεις της, όταν για παράδειγμα στο «Γιαν Μπρέιντελ» μετρά μόλις μια ήττα σε 27 ματς (3,7%). Οι νίκες της είναι 18, γεγονός που την φέρνει στο 66,6%. Οι ισοπαλίες της 8, δηλαδή 29,6%.

Όσο αφορά τα σκορ, είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως από τις 9 εκτός έδρας ήττες, οι 6 έχουν σημειωθεί με σκορ 2-1. Άλλες δυο με 1-0 και μόλις μια με δυο γκολ διαφορά, αυτή με 2-0 από την Ουνιόζ Σεν Ζιλουάζ. Επομένως μιλάμε για μια ομάδα που δεν αφήνει να πάρει έκταση το εις βάρος της σκορ, ακόμη και σε κακές βραδιές.

Στο Conference έχει ηττηθεί δυο φορές μακριά από το Βέλγιο. Στο δεύτερο προκριματικό, με την Άαρχους να επικρατεί με 1-0 έχοντας προηγηθεί η νίκη της Μπριζ με 3-0 στον πρώτο αγώνα. Και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των “16”, με 2-1 από τη Μόλντε, σκορ που ανέτρεψε στον επαναληπτικό.

Διαβάστε ακόμη...