Τους ταρακούνησε η Λαμία, ζητείται αντίδραση στον ΠΑΟΚ

Η απώλεια βαθμών στη Λαμία και γενικότερα η εικόνα του ΠΑΟΚ «ταρακούνησε» παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αναζητώντας αντίδραση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Τους ταρακούνησε η Λαμία, ζητείται αντίδραση στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @sdna.gr

Άκρως προβληματισμένοι επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ασπρόμαυροι, «μουδιασμένοι» από την απώλεια βαθμών στο must win παιχνίδι με την Λαμία. Η εικόνα της ομάδας και το «τι φταίει;» κυριάρχησε στα αποδυτήρια του Δικεφάλου, αναζητώντας τις αιτίες της καθίζησης.

Επικοινωνιακά, ο επίσημος ΠΑΟΚ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα», αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έλειψαν οι συζητήσεις, οι αναλύσεις και το τι πρέπει να αλλάξουν προκειμένου να μην αδικήσουν στο φινάλε την προσπάθεια που έκαναν καθ΄όλη την διάρκεια της σεζόν. Να μην αδικήσουν τους εαυτούς τους. 

Μπροστά τους είναι ο πρώτος «τελικός» με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Μία ΑΕΚ που αναμφίβολα έχει το μομέντουμ αλλά και ένας ΠΑΟΚ που ψάχνει αντίδραση, σφυγμό και μία απάντηση πρωτίστως στον εαυτό του και στον κόσμο του...

 

Είναι σαφές πως οι δύο προπονήσεις με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής, σήμερα και αύριο, δεν θα αφορούν αποκλειστικά το αγωνιστικό, τακτικό κομμάτι του αγώνα αλλά και το ψυχολογικό, πνευματικό. Είναι βέβαιο πως θα γίνουν διάφορα τετ α τετ εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν καλά πως μόνοι τους έθεσαν τους εαυτούς τους με την πλάτη στον τοίχο και μόνοι τους θα πρέπει να βρουν αντίδραση...

Διαβάστε ακόμη...