Beau Beech: «Τρομακτική χρονιά το 2020, αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ»

Από paokbc.gr: Μαζί με το πρώτο παιχνίδι του 2021, έρχεται και το πρώτο blog του Beau Beech. Ο Αμερικανός κάνει ένα σύντομο flash back σε όσα περίεργα και σκληρά συνέβησαν το 2020, σκέφτεται και ελπίζει την επιστροφή στην κανονικότητα και μιλάει ξεκάθαρα για το πολύ δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Και όλα αυτά μέσα από το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Πηγή: paokbc.gr
Beau Beech: «Τρομακτική χρονιά το 2020, αλλά υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ»

Παιχνίδι 10ο, στο Περιστέρι, 3/1/2021

Το 2020 ήταν μία τρομακτική χρονιά για όλο τον κόσμο. Corona Virus, lockdowns, ταξιδιωτικοί περιορισμοί, μάσκες, εβδομαδιαία τεστ Covid-19, απαγορεύσεις κυκλοφορίας (μου θυμίζει όταν ήμουν 16 ξανά) και πολλά άλλα πράγματα που είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω.

Καθώς γυρίζουμε το ημερολόγιο στο 2021 μπορούμε να δούμε φως στο τέλος του τούνελ! Το εμβόλιο ανακαλύφθηκε και διανεμήθηκε και δημιουργεί την ευκαιρία της επιστροφής στην κανονική ζωή σύντομα. Ελπίζουμε! Ταινίες την Παρασκευή το βράδυ, ποτά με φίλους σε ένα μπαρ, και το καλύτερο από όλα, χωρίς μάσκα!!! Ξέρω ότι όλοι μπορούν να συμφωνήσουν μαζί μου για αυτό. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή!

Όσον αφορά τον πρώτο μας αγώνα για το 2021, ταξιδεύουμε στην Αθήνα για να παίξουμε στο Περιστέρι. Μια πολύ ταλαντούχα και με βάθος στο ρόστερ της ομάδα. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες, που φέρνουν διαφορετικά είδη δεξιοτήτων στο παιχνίδι, γεγονός που καθιστά δύσκολη την προετοιμασία του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για 40 λεπτά και σε κάθε αμυντικής αποστολή που θα πρέπει να ακολουθήσουμε, αν θέλουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εκτός έδρας και να ξεκινήσουμε το 2021 δυνατά.

Παρένθεση , εύφημη μνεία στον Πάνο, τον άνθρωπό μας στα media και την πεθερά του για την Χριστουγεννιάτικη λιχουδιά, το ανοιχτό γαλακτομπούρεκο!

Καλή χρονιά σε όλους! Το 2021 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για εμάς. Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα! #BeechBlog

Διαβάστε ακόμη...