Νέα Τούμπα: Οι μακέτες και η… πραγματικότητα

Από inpaok.com:Το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας προχωράει και την Δευτέρα (28/12) είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια σχέδια στην ιστοσελίδα «coliseum-online.com» που ασχολείται με ποδοσφαιρικά γήπεδα ανά τον πλανήτη.
Πηγή: inpaok.com
Νέα Τούμπα: Οι μακέτες και η… πραγματικότητα

Στο δημοσίευμα μάλιστα γίνεται εκτενής αναφορά στο νέο γήπεδο του Δικεφάλου, με τον συντάκτη του κειμένου να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως θα έχει χωρητικότητα 33.500 θέσεων, και θα έχει ως κύρια χρώματα το λευκό και το μαύρο, δηλαδή τα βασικά χρώματα της ομάδας.

Υπογραμμίζεται δε ότι από απόσταση η οροφή θα μοιάζει με φτερά αετού, κάτι που θα υλοποιηθεί χάρη σε ένα τρισδιάστατο εφέ.

Ωστόσο η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, αφού το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, αν και προχωράει σταθερά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής μελέτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, από τον ΠΑΟΚ δεν έχει παραγγελθεί την δεδομένη χρονική στιγμή καμία μακέτα για το νέο γήπεδο, αφού προέχει μια σειρά από διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην υπογραφή του προεδρικού διατάγματος.

Οι μακέτες που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν αφορούν κάποια παραγγελία του Δικεφάλου, ούτε βρίσκονται σε συνεργασία με τους «ασπρόμαυρους».

Απλώς διάφορες εταιρίες παίρνουν πρωτοβουλία να «δειγματίσουν» τις ιδέες τους, σε περίπτωση που τους ανατεθεί στο μέλλον να αναλάβουν τον σχεδιασμό του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη...