Σύλληψη 42χρονου για τη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Από shootandgoal.com: Στο πλαίσιο διερεύνησης αδικημάτων η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας.
Πηγή: shootandgoal.com
Σύλληψη 42χρονου για τη συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στη μια χθες το μεσημέρι, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ποδοσφαιρική ομάδα στο πλαίσιο συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκό αγώνα αύριο Πέμπτη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία: "...αριθμός ατόμων [25-30] μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία. Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε οπτικό υλικό, το οποίο αξιολογείται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν παράνομα στη συγκέντρωση".

Διαβάστε ακόμη...