Δικαίωση Θύρας 7 μετά από 24 χρόνια! (pic+video)

Από paok24.com: Σε έξι ημέρες, δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται 24 ολόκληρα χρόνια από το... Παπουτσέλειο πέναλτι, το οποίο έμεινε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως δεκάδες άλλα που... δώρισαν στον Ολυμπιακό στα... ωραία χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Πηγή: paok24.com
Δικαίωση Θύρας 7 μετά από 24 χρόνια! (pic+video)

Από χθες το βράδυ, το... Λιμάνι βρίσκεται σε αναβρασμό! Αλήτης ο Ισπανός Μανθάνο, αλήτες οι αξιωματούχοι της UEFA, αλήτες... όλοι που πολεμούν τον... περήφανο Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τι και αν ο Ραφίνια ήταν πάνω στην γραμμή και το χέρι του συνιστά πέναλτι σύμφωνα με τους κανονισμούς. Όπως... σφάχτηκαν στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έτσι οι Πειραιώτες σφάχτηκαν και χθες στη Μασσαλία, για τον εξής απλό λόγο πως στην UEFA... τρέμουν τους "ερυθρόλευκους" και την ιδέα να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ!

Πως πέρασαν όμως οι εποχές... Που ΄ναι εκείνα τα ωραία χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κέρδιζε ντέρμπι με πέναλτι δύο μέτρα (!) έξω από τη μεγάλη περιοχή και η Θύρα 7 πουλούσε... τρέλα!

Αυτά τα χρόνια θέλουν στον Πειραιά να ζήσουν ξανά και γι΄ αυτό αγωνίζονται αυτοί και οι... φίλοι τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας, φέρτε πίσω τους Παπουτσέληδες, καταργήστε το VAR για να λάμψει και πάλι ο... Θρύλος!

Διαβάστε ακόμη...