Μουσλίμοβιτς: "Ο Γκαρσία γνωρίζει το dna του ΠΑΟΚ κι άλλαξε αμέσως τη φυσιογνωμία της ομάδας"

Από paok24.com: Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε στην "Ώρα των πρωταθλητών" και σχολίασε με τον δικό του τρόπο όλη την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Μουσλίμοβιτς: "Ο Γκαρσία γνωρίζει το dna του ΠΑΟΚ κι άλλαξε αμέσως τη φυσιογνωμία της ομάδας"


Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝOVA:

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα, είναι τα... πάντα. Για εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι κάτι σαν θρησκεία".

Για τις διαφορές του τωρινού ΠΑΟΚ: "Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός με την οικογένεια Σαββίδη αλλά κι εμείς τότε, όταν έπαιζα εγώ στην ομάδα, με τα οικονομικά δεδομένα που είχαμε, τα είχαμε πάει πολύ καλά. Ο καθένας έχει τη δική του στιγμή, το χρόνο του και νομίζω ότι τότε δίναμε ό,τι είχαμε".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Ήξερα ότι θα άλλαζε τη φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες του ΠΑΟΚ και γνωρίζει το dna του συλλόγου. Βλέπετε πως η ομάδα άλλαξε νοοτροπία, ακόμη και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την PSV το ανέτρεψε και μετά πίεζε και για άλλο γκολ ακόμη και στο 4-1. Αυτός θα είναι ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία! Ως παίκτης ήταν ομαδικός. Εσείς τον βλέπατε σκληρό, αλλά εμείς ξέραμε ότι παίζει και τρέχει για όλη την ομάδα".

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: "Ο Αντρέ είναι επίσης ένα σημαντικό πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλος παίκτης και μπορεί να δώσει πολλά και στους νέους. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη που αγκαλιάζει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πρέπει να σεβόμαστε αυτούς τους παίκτες και είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει τέτοιες φυσιογνωμίες".

Για το αν θα ήθελε ο ίδιος να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: "Όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους και βήμα-βήμα. Εγώ ολοκληρώνω το κομμάτι της προπονητικής. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι αλλά τι μπορείς να προσφέρεις. Εννοείται θα ήταν τιμή μου αν με καλούσε ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μελλοντικά. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που έχουν κάνει πολλά και κάνουν τη δική τους δουλειά".

Διαβάστε ακόμη...