Η «πρώτη» του Γκαρσία, η εμπιστοσύνη στο τιμ και το σχόλιο του ΠΑΟΚ (pic)

Από sdna.gr:Με φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Πάμπλο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ στάθηκε στη... νέα μέρα που ξημέρωσε στον Δικέφαλο!
Πηγή: sdna.gr
Η «πρώτη» του Γκαρσία, η εμπιστοσύνη στο τιμ και το σχόλιο του ΠΑΟΚ (pic)

Αν και προηγήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό το βλέμμα του Πάμπλο Γκαρσία, λόγω τυπικών λεπτομερειών οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν σήμερα μια πρώτη γεύση από την παρουσία του Ουρουγουανού.

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν σήμερα (31/10), οι Θεσσαλονικείς αποχαιρέτησαν τον Αμπέλ Φερέιρα και καλωσόρισαν επίσημα τον Πάμπλο Γκαρσία.

Όπως ανέφεραν, οι Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Γιάννης Αμπατζίδης, Χάρης Κομσής έρχονται να πλαισιώσουν τους Γιάννη Αμανατίδη, Δημήτρη Δανιηλίδη, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρο Μανιάτογλου, οι οποίοι παραμένουν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ δεδομένης της εμπιστοσύνης που υπάρχει από τη διοίκηση προς τα πρόσωπά τους.

Όλοι τους έχουν δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια της δουλειάς τους στον τομέα τους και η αποχώρηση Φερέιρα δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τη δική τους παρουσία στο δυναμικό του ΠΑΟΚ!

Με σχόλιο είναι... «μια νέα ημέρα», ο ΠΑΟΚ έδωσε μια πρώτη εικόνα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας που έχει σηκώσει ήδη μανίκια!

Διαβάστε ακόμη...