Το... δεύτερο ντεμπούτο του «Ινδιάνου» (video)

Από paok24.com: Για την "παρθενική" παρουσία του στον πάγκο της "πρώτης" ομάδας του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται ο Πάμπλο Γκαρσία, 12 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση με την "ασπρόμαυρη" φανέλα!
Πηγή: paok24.com
Το... δεύτερο ντεμπούτο του «Ινδιάνου» (video)

Σάββατο 30 Αυγούστου 2008. Ο ΠΑΟΚ "δοκιμάζεται" στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2008-09. Μεταξύ των 11 που εμπιστεύεται στο αρχικό σχήμα ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος στο 8ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης σημάδεψε με εκτέλεση φάουλ τον Μάρκος Αντόνιο για το 0-1, καταγράφοντας την πρώτη από τις συνολικά 15 ασίστ που "μοίρασε" κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Τούμπα.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει στο 41΄ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Γκαρσία θα δώσει στην ανάπαυλα τη θέση του στον Σωτήρη Μπαλάφα, με τον "Ινδιάνο" να ετοιμάζεται πλέον να καταγράψει αύριο ένα νικηφόρο ντεμπούτο και ως προπονητής του Δικεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο παιχνίδι πραγματοποίησε μεταξύ άλλων το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Γκαρσία (46΄ Μπαλάφας), Βερόν, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (81΄ Λάκης), Μουσλίμοβιτς (90΄ Αθανασιάδης)

Διαβάστε ακόμη...