«Δεν υπάρχει φαβορί, μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια»

Από sdna.gr: Ο Σβέριρ Ίνγκασον, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League, τονίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν υπάρχει φαβορί, μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι σε μια καλή κατάσταση έχουν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Για εμένα οποιαδήποτε ομάδα συμμετέχει στο Europa League πρέπει να είναι καλή. Είναι δυνατοί επιθετικά αλλά και αμυντικά, δέχεται πολύ λίγα γκολ. Γνωρίζουμε ποια είναι στοιχεία της και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν υπάρχει φαβορί στην αυριανή αναμέτρηση:

«Σίγουρα είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήμουν εγώ εδώ. Έχουν μείνει μόλις δύο παίκτες στην ομάδα. Έχει αποκτήσει καλούς ποδοσφαιριστές και κάθε ομάδα από την Ισπανία που παίζει στην Ευρώπη είναι καλή ομάδα γιατί θα πρέπει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Είναι εύκολο να λέμε ποιος είναι το φαβορί και ποιος όχι αλλά εμένα είναι 50-50 δεν υπάρχει φαβορί. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Γρανάδα έχει προβάδισμα λόγω έδρας αλλά με τον κορωνοϊό έχει χαθεί και αυτό. Τακτικά όποιος είναι καλύτερος θα έχει το προβάδισμα. Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και ανυπομονώ να το ζήσω».

 

Για την ισοπαλία απέναντι στην Ομόνοια:

«Μιλάμε για μια μίνι διοργάνωση έξι παιχνιδιών. Όλες οι ομάδες θα πάρουν βαθμούς από όλε της ομάδες. Εμείς κόντρα στην Ομόνοια είχαμε ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε αλλά πιστεύω κάναμε αρκετά για να αξίζουμε τη νίκη. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο μπροστά η ομάδα βελτιώνεται, βρίσκεται καλύτερα. Έχουμε λίγες μέρες που ολοκληρώθηκε το ρόστερ άλλοι έφυγαν άλλοι επιστρέφουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Σύντομα θα είναι στο 100% και πιστεύω πως ακόμα και αύριο μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...