Ακόμη ένας στόχος έγινε πράξη - Ο ΠΑΟΚ και στη Μίκρα (pics)

Από paok24.com: Κόντρα στις συνθήκες των καιρών, η πάλη του ΠΑΟΚ αναπτύσσεται και συνεχίζει να ονειρεύεται την απόκτηση ενός ενιαίου «σπιτιού» για τα βαρέα αθλήματα του συλλόγου στο κλειστό της Σταυρούπολης.
Πηγή: paok24.com
Ακόμη ένας στόχος έγινε πράξη - Ο ΠΑΟΚ και στη Μίκρα (pics)


Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο τέλος Αυγούστου, ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Χάρης Μάλλιος, είχε αναφερθεί εκτενέστερα για μία ακόμη φορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος ως προς το θέμα της στέγασης του.

Τότε, ο κ. Μάλλιος είχε επισημάνει τις επαφές που γίνονται προκειμένου να παραχωρηθεί στον Δικέφαλο, χώρος προπόνησης στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας.

Τελικά, αυτό έγινε πράξη, και η «ασπρόμαυρη» πάλη ξεκινάει προπονήσεις στο συγκεκριμένο χώρο στις 2/11.

Τη σχετική είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο κ. Μάλλιος ο οποίος αναφέρει σχετικά:

«Συνεχίζουμε το έργο σε δύσκολες συνθήκες και μοναχικές πολλές φορές να είμαστε δίπλα στα βαρέα αθλήματα . Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Γιάννη Αρζουμανιδη ,την διοίκηση της Μίκρας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τελευταίος και μεγαλύτερος στόχος δυτικά το γυμναστήριο της Σταυρούπολης, είδομεν».

Διαβάστε ακόμη...