«O ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα στη Γρανάδα»

Από thessports.gr: Ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για τη νίκη της Κ19 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Γρανάδα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Πηγή: thessports.gr
«O ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα στη Γρανάδα»

O άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Γρανάδα, ενώ μίλησε και για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Γρανάδα: «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να παίξει με την Γρανάδα, σίγουρα το αποτέλεσμα με την Ομόνοια δεν ήταν αυτό που θέλαμε.

Η ισπανική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, την βολεύει την ομάδα να παίξει στην κόντρα επίθεση. Οι νέοι παίκτες μπήκαν γρήγορα στην ομάδα, στην ενδεκάδα, ο Μουργκ έχει και το γκολ. Χρειάζονται κι άλλο χρόνο για να γίνουν ακόμη καλύτεροι».

Για την Κ19 του ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν σκληρό, έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, το γκολ που βάλαμε ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, μία μέρα πριν τον αγώνα δουλεύουμε στις στημένες φάσεις.

Αυτό που δουλέψαμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, ο Μιχαηλίδης έκανε προπονήσεις ένα χρόνο με την πρώτη ομάδα και έπαιζε με την Κ19 και τώρα έγινε βασικός. Έχουμε καλή φουρνιά και τα παιδιά πιστεύω πως θα πάρουν ευκαιρίες».

Διαβάστε ακόμη...