Καντουρί και Μαρόκο, αυτή η... μάστιγα!

Από paok24.com: Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεφε με πρόβλημα από την Εθνική Μαρόκο και ο ΠΑΟΚ τον στερήθηκε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος. Το ίδιο έργο επαναλήφθηκε και φέτος, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μαροκινού.
Πηγή: paok24.com
Καντουρί και Μαρόκο, αυτή η... μάστιγα!


Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Οκτωβρίου 2019, όταν το Μαρόκο αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τη Λιβύη, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1. Φυσικά, το τελικό σκορ ουδόλως ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό που είχε σημασία για τον Δικέφαλο ήταν ο τραυματισμός του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό χαφ να μπαίνει στον αγώνα ως αλλαγή στο 60ο λεπτό και να αποχωρεί με μυικό πρόβλημα οχτώ λεπτά αργότερα!

Κάπως έτσι, ο Ελ Καντουρί έχασε τα παιχνίδια με Λαμία στην Τούμπα και Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα οποία βέβαια ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Έναν χρόνο μετά, ο Μαροκινός χαφ κλήθηκε ξανά στην Εθνική Μαρόκο και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο φιλικό με τη Σενεγάλη και βασικός στο φιλικό με το Κονγκό, ωστόσο με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε... πρόβλημα!

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο 30χρονος χαφ νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με το... τοπίο να ξεκαθαρίζει σε λίγη ώρα.

Σε κάθε περίπτωση, την επόμενη φορά που ο Ελ Καντουρί θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είναι σίγουρο πως στον ΠΑΟΚ θα κάνουν πολλές... προσευχές για να επιστρέψει απόλυτα υγιής!

Διαβάστε ακόμη...