Η λογική των αλλαγών και η χαμένη ισορροπία

Από paok24.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε λόγο για μικρές λεπτομέρειες που έπαιξαν το ρόλο τους στο χθεσινό αποκλεισμό και μία από αυτές, φαίνεται ότι ήταν και οι αλλαγές που έγιναν.
Πηγή: paok24.com
Η λογική των αλλαγών και η χαμένη ισορροπία


Οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο χθες, έφεραν τον Ουαγκέ αντί του Κρέσπο στο 58ο λεπτό, στο ίδιο λεπτό πέρασε και ο Τσόλακ αντί του Πέλκα και στο 76', ο Φερέιρα «έκλεισε» τις αλλαγές του, με τον Σφιντέρσκι αντί του Βαρέλα.

Από τους «μπαρουτοκαπνισμένους» που ήταν χθες διαθέσιμοι, ουσιαστικά μόνο ο Ελ Καντουρί έμεινε ως το τέλος και όπως φάνηκε και από τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα και την εικόνα της στο δεύτερο μέρος από ένα σημείο και μετά, η ισορροπία χάθηκε.

Απορίας άξιο παραμένει το πως σκέφτηκε ο Φερέιρα κι έπραξε με αυτόν τον τρόπο, με την εικόνα αμέσως μετά το 1-1 και το γκολ που ακολούθησε από τον Καμπελά, να είναι ενδεικτική της κατάστασης.

Όπως το περιέγραψε και ο Ίνγκασον χθες... «Παρόλο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, πετύχαμε σχετικά νωρίς το 1-1 κι εμείς που είχαμε μπροστά μας 15 λεπτά, δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ που μας έκοψε τα πόδια. Εκεί φάνηκε ότι μας έλειψε η εμπειρία και το καθαρό μυαλό. Μας κόστισαν πολύ τα δύο λάθη που κάναμε. Τα πληρώσαμε ακριβά κι αυτά τα λάθη τα πληρώνεις σε αυτό το επίπεδο. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Σε τόσο υψηλό επίπεδο, τα λάθη τα πληρώνεις».

Διαβάστε ακόμη...