Πρώτη με… μάσκες και αποστάσεις

Από thessports.gr:Το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου, η οποία ήταν πολύ διαφορετική εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν με τον κορονοϊό, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύει το δελτίο τύπου, με όσα συνέβησαν στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: thessports.gr
Πρώτη με… μάσκες και αποστάσεις

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Στην εποχή του κορωνοϊού όλα είναι διαφορετικά και αυτό ακριβώς συνέβη και στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ. Με μάσκες, αποστάσεις, τεστ COVID-19 και αρκετές ακόμη «καινοτομίες» ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν, άνοιξε με την ενημερωτική ομιλία του γιατρού της ομάδας Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, ο οποίος απευθυνόμενος στους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη του σταφ, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που ισχύουν λόγω κορωνοϊού.

Αμέσως μετά όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν στο απαραίτητο τεστ για τον COVID-19.

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ ξεκινούν από αύριο και σε γκρουπ ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να μπουν για πρώτη φορά στο γήπεδο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14:40) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Elijah MItrou-Long, που ανοίγει το... χορό των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...