Πώς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για την Τούμπα με φόντο την Μπεσίκτας

Από sdna.gr : Όλο το παρασκήνιο γύρω από τις ενέργειες του ΠΑΟΚ προκειμένου να αγωνιστούν στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο την Μπεσίκτας. Με πτήση τσάρτερ στην Θεσσαλονίκη οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης.
Πηγή: sdna.gr
Πώς κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για την Τούμπα με φόντο την Μπεσίκτας

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φρόντισαν να προβούν σε μια σειρά απαραίτητων ενεργειών με φόντο το ενδεχόμενο να κληρωθούν με την Μπεσίκτας εντός έδρας.

Εδώ και αρκετό διάστημα, φαινόταν πώς το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας θα έδινε την «μάχη» του σε ουδέτερο έδαφος, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς λειτουργώντας από κοινού με την ΕΠΟ και τα κυβερνητικά στελέχη, έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν το ενδεχόμενο να παίξουν με την Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά την κλήρωση και αφού κλείδωσε το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας, ο Δικέφαλος έστειλε εκ νέου επιστολές, λαμβάνοντας τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το εν λόγω αίτημά του, πώς το ματς θα γίνει στην έδρα του και ότι θα επιτραπεί στην Μπεσίκτας να έρθει στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ.

Διαβάστε ακόμη...