Ξανά για Γιαννούλη και Νάπολι οι Ιταλοί

Από inpaok.com: «Πόντους» κερδίζει ο Δημήτρης Γιαννούλης στο εσωτερικό της Νάπολι, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα της Δευτέρας (3/8), που θέλουν την ομάδα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ξανά για Γιαννούλη και Νάπολι οι Ιταλοί

Η ομάδα του ιταλικού νότου αναζητά ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, για να πλαισιώσει τον Μάριο Ρούι, με τον 24χρονο οπισθοφύλακα του Δικεφάλου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «areanapoli.it».

Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, η Νάπολι θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή με ένα ποσό κοντά στα έξι με επτά εκατομμύρια ευρώ. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ρήτρα που προβλέπει το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιαννούλη φτάνει στα δέκα εκατομμύρια.

Το δημοσίευμα παράλληλα αναφέρει ότι για τον ποδοσφαιριστή είχαν δείξει ενδιαφέρον και η Μπολόνια, με την τελευταία ωστόσο να μην μπορεί να φτάσει σε τέτοια οικονομικά επίπεδα για να τον αποκτήσει.

Επιπλέον, αναφέρεται πως η Νάπολι είχε τσεκάρει και την περίπτωση του Βίταλι Μιολένκο για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά οι απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου (12 με 15 εκατομμύρια ευρώ), την έκαναν να το... ξανασκεφτεί.

Διαβάστε ακόμη...