ΠΑΟΚ-Κεραυνός 67-51: «Σόου» Κωνσταντινίδη

Από superbasket.gr: Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολα την πρώτη του νίκη κόντρα στον Κεραυνό Λάρισας, 67-51 με κορυφαίο τον Αναστάση Κωνσταντινίδη (26 π), για την 4η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.
Πηγή: superbasket.gr
ΠΑΟΚ-Κεραυνός 67-51: «Σόου» Κωνσταντινίδη

Επίδειξη δύναμης ήταν η πρώτη περίοδος για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανέβασε ταχύτητα και «έπνιξε» τον Κεραυνό με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει την διαφορά πάνω από τους 15 πόντους, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 27-12, με τον Κωνσταντινίδη να είναι η «ορχήστρα» της ομάδας.

Στην συνέχεια, στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κεραυνός προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, περιορίζοντας το σκοράρισμα του ΠΑΟΚ, ωστόσο επιθετικά δεν βρήκαν τις λύσεις που έψαχναν και έτσι αρκέστηκαν στο να ψαλιδίσουν ελαφρώς την διαφορά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -12, 38-26.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Λάρισας δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και έτσι απλά παραδόθηκε...στις ορέξεις των παικτών του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι έχοντας σταθερό προβάδισμα 20 πόντων και πάνω. Το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν να μην αφήσει την διαφορά να ανέβει σε δυσθεώρητα επίπεδα, ρίχνοντας την στους 16, για το τελικό 67-51.

Κορυφαίος φυσικά ο Αναστάσης Κωνσταντινίδης με 26 πόντους, ακολούθησε ο Σαρρής με 14 και 9 ριμπάουντ. Απο πλευράς Κεραυνού, η μεγαλειώδης εμφάνιση του Μπόρση με 26 πόντους δεν ήταν αρκετη για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Τα ριμπάουντ ήταν το «κλειδί» του ματς αφού ο ΠΑΟΚ μάζεψε 56 έναντι 35 του Κεραυνού.

Το φύλλο αγώνα

ΠΑΟΚ-Κεραυνός Λάρισας 67-51

Διαιτητές: Σκούτας-Θεοδωρόπουλος Ρ.

Τα δεκάλεπτα: 27-12, 11-14, 16-9, 13-16

ΠΑΟΚ (Τζώρας): Τσελεπίδης, Κωνσταντινίδης Θ. 6, Κωνσταντινίδης Αν. 26, Αχτζής 7, Κωφοτόλης 5, Παλαμίδας 2, Καλλιοντζής 3, Παπαδόπουλος 4, Κωτσιόπουλος, Μαστοράκης, Σαρρής 14, Μπρουζιώτης

Κεραυνός Λάρισας (Κουτρούλης): Τζαλαβάρας 6, Μαννής 2, Αλέξης, Κϊτσιος, Γιάκουλας 5, Γκουντόπουλος, Στραβοκώστας, Μπόρσης 26, Αργυρούλης 4, Σδούγκας 2, Πανάγος, Νταμπούρας

Διαβάστε ακόμη...