Τρεις πολυτελείς βίλες έχτισε το μέλος της ΕΕΑ που ψήφισε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

Το SDNA φέρνει στο φως τη νέα σπουδαία επένδυση του μέλους της Ε.Ε.Α., Νικόλαου Φαραντούρη, ο οποίος έχτισε υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην Κεφαλονιά.
Πηγή: sdna.gr
Τρεις πολυτελείς βίλες έχτισε το μέλος της ΕΕΑ που ψήφισε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

Το συγκρότημα «Ionian Trilogy» αποτελείται από τρεις πολυτελείς αυτόνομες βίλες, με κάθε μια εξ αυτών να διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με φυσικό αλάτι! Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική σελίδα του συγκροτήματος που είναι πιστοποιημένο με το αντι-ιικό πιστοποιητικό Karcher, οι βίλες είναι σχεδιασμένες με ιδιαίτερη επιμέλεια ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον, προσφέροντας ιδιωτικότητα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

Όχι δεν διαβάζετε μία πληρωμένη καταχώρηση, ούτε το SDNA αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να γίνει τουριστικός οδηγός. Μπορείτε να συνεχίσετε άφοβα την ανάγνωση.

Η σημαντική αυτή τουριστική επένδυση ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Πουλάτα της Κεφαλλονιάς, προσφέροντας ένα πανάκριβο στολίδι σε μία σειρά από εξαιρετικά καταλύματα που έχουν αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την γύρω περιοχή.

Σε μία δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό τουρισμό, σε μία εποχή μεγάλης οικονομικής ύφεσης, είναι σπουδαίο να βλέπεις την αποπεράτωση τέτοιων πανάκριβων επενδύσεων. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος φαίνεται πως έχει και τηλεοπτικές άκρες, αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακό του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη), μιλώντας για το νέο του «κόσμημα», κάνοντας δωρεάν διαφήμιση για την νέα του επιχειρηματική προσπάθεια.

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την δημιουργία της πρότυπης αυτής μονάδας και επισήμανε ότι η «Ιόνια Τριλογία» οφείλει εν πολλοίς το όνομά της στο τρίπτυχο Ιδιωτικότητα / Αποκλειστικότητα / Ποιότητα, που πρέπει να χαρακτηρίζει εν γένει τον τουρισμό στην Ελλάδα. Μάλιστα ανέφερε ότι το τουριστικό προϊόν τόσο της Κεφαλλονιάς όσο και της χώρας συνολικά μετασχηματίζονται, προβάλλοντας ως πρότυπο την οικογενειακή φιλοξενία σε περισσότερο ή λιγότερο πολυτελή καταλύματα που προσφέρουν αυτονομία και ασφάλεια.

Άλλωστε οι τουρίστες που επιλέγουν ιδιωτικούς χώρους αυτού του είδους είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, καθώς επιδιώκουν στις διακοπές τους να γνωρίσουν καλά έναν τόπο και να επισκέπτονται σημεία ενδιαφέροντος πέραν φυσικά των παραλιών ή των χώρων ενδιαίτησης.

Πάμε τώρα και στο ψητό. Ιδιοκτήτης αυτής της πρότυπης και υπερπολυτελής μονάδας ο Σαμικός καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας «Jean Monnet» στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στις Πολιτικές Ανταγωνισμού, Ενέργειας & Μεταφορών, κ. Νικόλαος Φαραντούρης!

Ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος; Ας θυμηθούμε όλοι μαζί. Στις 17 Δεκεμβρίου με περίσσια σπουδή και βιασύνη ο Λευτέρης Αυγενάκης διορίζει δύο νέα μέλη (με έδρα τον Πειραιά) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Την κυρία Αριστέα Σινανιώτη και τον Νικόλαο Φαραντούρη. Όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την εξέταση της πολύκροτης υπόθεσης περί σχέσεων ΠΑΟΚ – Ξάνθης, έπειτα από την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Όπως προκύπτει λοιπόν από το ρεπορτάζ ο κύριος Φαραντούρης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν την ανάκληση πιστοποιητικών και τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, μαζί με τους κυρίους Αρκούδη και Τζουλάκη. Ναι, αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

Λίγες ημέρες μετά την ετυμηγορία της Ε.Ε.Α., ο ΠΑΟΚ εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατηγορώντας ότι στις 20 Ιανουαρίου (λίγες ημέρες πριν την απόφαση της ΕΕΑ) στα γραφεία του δικηγόρου κ. Τζουγανάτου προσήλθε η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κ. Σουλούκου, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ. Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ. Μπραουδάκης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της Ε.Ε.Α., κ. Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα. Ο «Δικέφαλος» σημείωνε ότι θα προέβαινε θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση, ζητώντας «την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών».

Οι καταγγελίες του ΠΑΟΚ δεν διαψεύστηκαν ποτέ, το περιβόητο ραντεβού επιβεβαιώθηκε κι από τον ίδιο τον Ολυμπιακό.

Παραδόξως, οι εμφανίσεις του Νικόλαου Φαραντούρη στην Ε.Ε.Α. αραίωσαν πάρα πολύ μετά το τέλος της πολύκροτης υπόθεσης. Σε σημείο που να υπάρχουν δημοσιεύματα που να αναφέρουν επί λέξει: «Πού χάθηκε μετά την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας το νεοδιορισθέν μέλος της ΕΕΑ Ν.Φαραντούρης;Έχει να πατήσει στην Επιτροπή κάτι μήνες».

Τώρα λοιπόν έχουμε την απάντηση για την απουσία του! Προετοίμαζε το νέο του πανάκριβο ξενοδοχείο!

Σε μία εποχή που κυνηγάς το ευρώ με το δίκανο, οι δουλειές του Νικόλαου Φαραντούρη φαίνεται ότι πάνε καλά. Διατηρεί την πανεπιστημιακή του έδρα, διορίστηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη μέλος της Ε.Ε.Α., ενώ έχει την άνεση να κάνει πια και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Από την πλευρά μας, να ευχηθούμε καλές δουλειές, ευημερία και επιτυχία στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, σε έναν τομέα που δεν έχει καμία σχέση δεν έχει με το επάγγελμα από το οποίο βιοπορίζεται. Οι καιροί είναι δύσκολοι...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...