Βουλγαρικά ΜΜΕ : “Στις επιλογές για αντί – Φερέιρα ο Στοΐλοφ”!

Από thessports.gr:Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Βουλγαρία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ προκειμένου να πάρει την θέση του Αμπέλ Φερέιρα ενόψει της επόμενης σεζόν!
Πηγή: thessports.gr
Βουλγαρικά ΜΜΕ : “Στις επιλογές για αντί – Φερέιρα ο Στοΐλοφ”!

Όλα άρχισαν από ένα δημοσίευμα βουλγαρικής ιστοσελίδας που εμπλέκει το όνομα του Δικεφάλου στο μέλλον του 53χρονου πρώην προπονητή της Αστάνα, της Ανόρθωσης και της Λέφσκι Σόφιας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

"Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ είναι μία από τις επιλογές για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή επικεφαλής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Πορτογάλος Aμπέλ Φερέιρα, ωστόσο, σύμφωνα με ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με το θέμα, θα απολυθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Στοΐλοφ είναι μεταξύ των ανθρώπων που μπορούν να πάρουν τη θέση του Φερέιρα, όπως μας επιβεβαιώνουν πληροφορίες από την Ελλάδα.

Το φιλόδοξο αφεντικό της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης ήθελε να δει την ομάδα του με τίτλο αυτή τη σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ έχασε αυτή την ευκαιρία. Η ομάδα είναι δεύτερη με 17 πόντους από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Στοΐλοφ κλήθηκε να αναλάβει την Λέφσκι Σόφιας αφού ο Νάσκο Σιράκοφ ανέλαβε τον έλεγχο στην ομάδα, αλλά ο 53χρονος προπονητής αρνήθηκε κατηγορηματικά ακριβώς επειδή περίμενε μια προσφορά από το εξωτερικό".

Ο Στοΐλοφ ως παίκτης έχει περάσει από ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Λέφσκι Σόφιας, Φενέρμπαχτσε, Καμπομαϊορένσε και Σλάβια Σόφιας, ενώ κατά την διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει δουλέψει σε Λέφσκι Σόφιας, Λίτεξ Λόβετς, Ανόρθωση, Μπότεφ Πλοβντίβ, Αστάνα ενώ πέρασε δυο φορές από τον πάγκο της εθνική Βουλγαρίας και μια φορά από την εθνική Καζακστάν.

Διαβάστε ακόμη...