«Σπουδαίο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ – Θα βρει τον δρόμο του»

Από sfina.gr: Για την εξέλιξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Δικέφαλο, μίλησε ο Νίκος Κοροβέσης μετά το τέλος του αγώνα.
Πηγή: sfina.gr
«Σπουδαίο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ – Θα βρει τον δρόμο του»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, αλλά θα ήταν κόντρα στην ροή του δεύτερου ημιχρόνου, γιατί μας πίεσε πολύ ο ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε και πρέπει να πάρουμε νίκη, γιατί είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε μια νίκη.

Όταν γίνεται κάτι από την πλευρά σου το σκέφτεσαι, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, πρέπει να ξεπερνάς τα λάθη σου. Όταν μένεις με δέκα παίκτες, μένεις και πιο πίσω στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Η περίοδος είναι λίγο περίεργη και όταν μένεις με δέκα παίκτες θα πέσει η απόδοση.

Αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι πολύ σπουδαίο, πήραν ένα πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός και δεν μπορεί να μένει μια ομάδα πάντα ψηλά, πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του ο ΠΑΟΚ, υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά θα βρει τον δρόμο του».

Διαβάστε ακόμη...