Μέσα στις φάσεις, έξω από το γκολ…

Από paok24.com: Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, είναι μία από τις απογοητεύσεις της φετινής σεζόν, κάτι που φάνηκε για μία ακόμα φορά, στο χθεσινό 0-2 από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ένα από τα στατιστικά, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
Πηγή: paok24.com
Μέσα στις φάσεις, έξω από το γκολ…

Ο ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε το παιχνίδι, με έξι τελικές προσπάθειες, με τις πέντε από αυτές να γίνονται στο δεύτερο μέρος, που η εικόνα του ήταν καλύτερη από το πρώτο μεν, αλλά όχι αρκετή για να αλλάξει η εικόνα του αγώνα δε.

Ο Μπίσεσβαρ στα 49 λεπτά που αγωνίστηκε (μαζί με τις καθυστερήσεις), κατάφερε να βρεθεί τρεις φορές σε φάση για γκολ. Η μία με ένα δικό του σουτ έξω από την περιοχή και οι άλλες δύο μέσα από την περιοχή, που δε βρήκε εστία ποτέ... Ειδικά στη δεύτερη του προσπάθεια, έχασε μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ολλανδός παραμένει μακριά από το γκολ, παρότι σε πολλά από τα παιχνίδια που συμμετέχει, βγαίνει στην τελική φάση. Το τελευταίο του γκολ, ήταν στις 7 Ιανουαρίου, σε εκείνο το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και από τότε, πάνε να συμπληρωθούν έξι ολόκληροι μήνες.

Συνολικά στη σεζόν, σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 35 συμμετοχές, με 4 γκολ (τα 2 με τον Άγιαξ στην Ευρώπη) και 7 ασίστ, με την εικόνα του, να προβληματίζει διαρκώς...

Διαβάστε ακόμη...