«Θα δούμε για το μέλλον μου τους επόμενους μήνες»

Από sfina.gr: Το δημόσιο «ξέσπασμα» του Στοχ κατά του προπονητή του ανήκει στο παρελθόν δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε ενώπιον της ομάδας ,ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον Φερέιρα.
Πηγή: sfina.gr
«Θα δούμε για το μέλλον μου τους επόμενους μήνες»

Σε δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του ο Μίροσλαβ Στοχ μετά το δημόσιο «ξέσπασμα» που είχε κατά του προπονητή του ανέφερε «Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι μήνες...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος.

Μάλιστα, σημείωσε πως η τοποθέτησή του έγινε ορμώμενη από τη διάθεσή του να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, όντας πιο ενεργός στα παιχνίδια που ακολουθούν...

Σαφώς τα όσα προηγήθηκαν ταξίδεψαν και στη Σλοβακία που υπογραμμίζουν πως ο διεθνής εξτρέμ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως: «Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό (σ.σ. ότι θα αποχωρήσω). Προσπάθησα και το χειμώνα, αλλά κάτι πήγε λάθος, γιατί το ποδόσφαιρο σταμάτησε. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι μήνες. Ωστόσο την τωρινή κατάσταση δεν την λες και ιδανική. Το καλοκαίρι πιστεύω θα λύσω αυτό το... πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμη...