«Όποιος ψάχνει νόημα στους αγώνες, θέλει νίκη του ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για την επανεκκίνηση της Super League και για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως όποιος αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του θα φτάσει στη νίκη.
Πηγή: thessports.gr
«Όποιος ψάχνει νόημα στους αγώνες, θέλει νίκη του ΠΑΟΚ»

Για την επανεκκίνηση της Super League 1 και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως μια νίκη του Δικεφάλου θα έδινε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος:

«Σαφώς δεν θα έχουν τον ρυθμό που είχαν οι παίκτες, αλλά δεν φοβάμαι τόσο τους τραυματισμούς. Και με τις ατομικές και με τις ομαδικές προπονήσεις για ένα διάστημα έχουν φτιάξει τα πόδια τους και τον οργανισμό τους. Στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι ίσως δεν βγαίνουν κάποια πράγματα, από το τρίτο ματς, όμως, και μετά νομίζω θα υπάρχει ένας ρυθμός».

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό υπογράμμισε:

«Είναι μεγάλο ερωτηματικό, ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη δυναμική από την άδεια Τούμπα. Οι προπονητές ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, ποια είναι τα δυνατά όπλα του καθενός και δεν περιμένω εκπλήξεις στις ενδεκάδες. Όποιος καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, νομίζω, θα επικρατήσει. Αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ψάχνει το νόημα των αγώνων, σαφώς, και θα ήθελε νίκη του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...