«Ανύπαρκτη πριν η σχέση του ΠΑΟΚ με όλα αυτά, ανύπαρκτη και τώρα»

Από thessports.gr: Τη βεβαιότητά του πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί στο CAS εξέφρασε για μία ακόμη οφρά ο Τάκης Μπαλτάκος, σχολιάζοντας τις κατηγορίες περί πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.
Πηγή: thessports.gr
«Ανύπαρκτη πριν η σχέση του ΠΑΟΚ με όλα αυτά, ανύπαρκτη και τώρα»

Ο γνωστός νομικός, μιλώντας στην LiveSport, σχολίασε επίσης τις ενέργειες που έχει κάνει η Ξάνθη και τόνισε πως οι κατηγορίες καταρρίπτονται.

«Αργά και σταθερά, μόνη της και ανεπηρέαστη η Ξάνθη, χωρίς να ρωτήσει κανένα, αφού κανέναν δεν είχε ανάγκη, αποδομούσε κυριαρχικά ένα προς ένα τα επιχειρήματα του κατηγορητηρίου», σχολίασε αρχικά και απαρίθμησε τα στοιχεία του κατηγορητηρίου.

«1. "Οι Συγγελίδης-Πανόπουλος μέλη στο Δ.Σ της Vialand"είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

2. "Οι Πιαλόγλου και Χαλαβάζης μέλη στο Δ.Σ. της Ξάνθης και της Vialand " παράλληλα είπε η ΕΕΑ. Αναιρέθηκε αυτό. Δεν υπάρχει πλέον.

3. "Η πρακτική λειτουργία και εξυπηρέτηση του σκοπού της ΠΑΕ Ξάνθη εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από τη χρήση των αθλητικών και λοιπών εγκαταστάσεων ιδιοκτησίας της Vialand", είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη θα βρει άλλα γηπεδάκια για να προετοιμάζονται οι ακαδημίες της. Εύκολο είναι.

4. "Περαιτέρω τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη βρίσκονται στο κτιριακό συγκρότημα του ξενοδοχείου Le Chalet", είπε η ΕΕΑ. Ήδη στον τοπικό Τύπο διαβάζουμε ότι η Ξάνθη αποχώρησε από τα γραφεία και θα εγκατασταθεί αλλού. Εύκολο είναι.

5. "Ότι στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη το ξενοδοχείο Le Chalet εμφανίζεται ως ιδιοκτησία της ΠΑΕ", είπε η ΕΕΑ. Επικαιροποιήθηκε η ιστοσελίδα. Παραδρομή ήταν και το έκαναν θέμα.

Και τώρα; Τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους; Ποια θα είναι πλέον η "αποφασιστική αγωνιστική επιρροπή" του Καλπαζίδη και της Vialand επί της Ξάνθης; Πώς θα τεκμηριώνεται; Ανύπαρκτη μια φορά πριν, ανύπαρκτη εκατό φορές τώρα. Ανύπαρκτη πριν η σχέση του ΠΑΟΚ με όλα αυτά, ανύπαρκτη και τώρα».

Διαβάστε ακόμη...