Ο Περέιρα κατηγορεί τους εγκληματίες ως… συκοφάντες!

Από korakia.blogspot.gr: Γράφει στην σημερινή του δήλωση ο Μέλο Περέιρα: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον ελληνικό ημερήσιο τύπο την είδηση περί ύπαρξης καταγγελίας, η οποία εμπλέκει το όνομά μου στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος VAR στην Ελλάδα.
Πηγή: korakia.blogspot.gr
Ο Περέιρα κατηγορεί τους εγκληματίες ως… συκοφάντες!

Η έκπληξή μου αυτή εξελίχθηκε σε αγανάκτηση όταν ενημερώθηκα ότι η ίδια καταγγελία περιλαμβάνει απολύτως ψευδείς και δυσφημιστικές αναφορές περί δήθεν προσωπικής μου σχέσης με εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς στην εφαρμογή του προγράμματος, και η οποία -όπως όλοι γνωρίζουν- επελέγη κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού από το Ελληνικό Δημόσιο ως ανάδοχος του έργου, σε συνεργασία με ελληνική εταιρεία.

Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι ψευδείς και συκοφαντικοί και όσοι τους εφηύραν στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική μου δυσφήμιση.

Ουδέποτε είχα, και φυσικά δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία, ούτε στην πατρίδα μου, πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, ή οπουδήποτε αλλού.

Και προφανώς οι εγκέφαλοι αυτής της κατασκευασμένης συκοφαντίας θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Ας του πει κάποιος ότι: Οι κατ' επάγγελμα εγκληματίες δεν φοβούνται καμία καταγγελία για απλή συκοφαντία.

Ας του πει κάποιος ότι: Όλα γίνονται γιατί οι κατ' επάγγελμα δυνάστες και κλέφτες του ποδοσφαίρου, στρέφονται εναντίον όποιου δεν τους κάνει τα χατίρια.

Γι' αυτό και δεν τους αρέσει το VAR, οι ξένοι στην ΚΕΔ, αλλά και οι ξένοι διαιτητές.

Διαβάστε ακόμη...