“Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Χίντρις στον ΠΑΟΚ”

Από sfina.gr: Τα δημοσιεύματα από την Ρουμανία για τον Αντρέι Χίντρις και τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται, με τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκει ο 21χρονος αμυντικός ουσιαστικά να επιβεβαιώνει όσα γράφονται και να μιλάει για πρόταση του Δικεφάλου!
Πηγή: sfina.gr
“Σε καλό δρόμο η μεταγραφή Χίντρις στον ΠΑΟΚ”

Ο Βαλέριου Ιφτίμε που είναι ο ιδιοκτήτης της Μποτοσάνι μίλησε σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της ομάδας και επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, αναφέροντας ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 21χρονος στόπερ μπορεί να έρθει στην Τούμπα με ένα ποσό κοντά στις 120.000 ευρώ.

"Μπορώ να σας πω αν και δεν έπρεπε – ίσως για πρώτη φορά – ότι ο παίκτης έχουμε γραπτή προσφορά. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση αν και μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ πολύ καλά. Μέχρι τις 15 του μήνα έχουν δικαίωμα να απαντήσουν, είναι μια διαπραγμάτευση με τον παίκτη και φαίνεται να είναι μια σοβαρή πρόταση από την Ελλάδα. Με την Στεάουα έχουμε κλείσει όλες τις συζητήσεις από την Μεγάλη Εβδομάδα και έκτοτε δεν έχουμε μιλήσει ξανά.

Χαίρομαι που ο Αντρέι έχει το μυαλό για να κρίνει όλα αυτά τα πράγματα πολύ καλά. Εννοώ ότι είναι άνθρωπος που πατάει στα πόδια του και δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα μετά από μια προσφορά. Στην πραγματικότητα με την στάση του είναι σαν να μου λέει, ότι θέλει να μείνει μέχρι το καλοκαίρι και να βοηθήσει την ομάδα", είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα stiri.botosani.ro ο ιδιοκτήτης της ρουμανικής ομάδας, Βαλέριου Ιφτίμε.

Διαβάστε ακόμη...