“Ο Μπερνάρντ Μενσά μπορεί να λάμψει στον ΠΑΟΚ…”!

Από sfina.gr : Στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Μπερνάρντ Μενσά για τον ΠΑΟΚ και ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Γκανέζου μέσου είναι ο Μιγκέλ Κορέια.
Πηγή: sfina.gr
“Ο Μπερνάρντ Μενσά μπορεί να λάμψει στον ΠΑΟΚ…”!

Ο αρχισυντάκτης της Α BOLA μίλησε για τον 25χρονο μέσο που έκανε πέρασμα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα για δυο σεζόν με την φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες.

«Tον ποδοσφαιριστή τον ανακάλυψε ο Ρούι Βιτόρια. Τον έφερε στις ακαδημίες του συλλόγου και γρήγορα μεταπήδησε στην δεύτερη ομάδα. Σε ηλικία 20 ετών πήγε στην πρώτη ομάδα και τα πήγε τόσο καλά που η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε 6.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει είπε αρχικά ο Κορέια για τον Μενσά και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι σίγουρα οχτάρι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υψηλή ποιότητα τεχνική αλλά δεν είναι δυνατός στο μαρκάρισμα. Του αρέσει η ντρίμπλα και έχει την μπάλα στα πόδια του. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να λάμψει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την διαφορά. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και να μάθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου».

Για το γεγονός ότι είναι αρχηγός στην Καϊσερίσπορ: «Δούλεψε πολύ δύσκολο να γίνει αρχηγός καθώς σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας καλός και ταπεινός παίκτης. Δουλεύει σκληρά. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει πιο έμπειρους παίκτες για να έχουν το ρόλο του αρχηγού».

Για το γεγονός ότι τον γνωρίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς: «Είχε προβλήματα στην Ισπανία και δεν μπόρεσε να εξελίξει τις δυνατότητες του για αυτό και επέστρεψε δυνατός. Δεν έπαιξε πολύ με τον Μαρτίνς ενώ δεν τον θυμάμαι σε παιχνίδια με τον Φερέιρα».

Διαβάστε ακόμη...