«Προτάσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για Κανταλαπιέδρα»

Από sdna.gr:Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, η ισπανική ιστοσελίδα «elperiodicodearagon», που αναφέρει ότι οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα της Τβέντε.
Πηγή: sdna.gr
«Προτάσεις από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για Κανταλαπιέδρα»

Το συμβόλαιο του 24χρονου Ισπανού εξτρέμ, λήγει σε λίγους μήνες και ο Κανταλαπιέδρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Ισπανούς να αναφέρουν ότι εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό την περίπτωση του εξετάζουν και οι Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Σίβασπορ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από την Σαραγόσα, όμως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογος του εξωτερικού, δεδομένου ότι σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Ο 24χρονος Κανταλαπιέδρα, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, την φετινή σεζόν αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Eredivisie με την φανέλα της Τβέντε, κατέγραψε σε 22 συμμετοχές, οκτώ γκολ και εφτά ασίστ, αποτελώντας έναν από τους κινητήριους μοχλούς της μεσοεπιθετικής γραμμής των Ολλανδών.

Διαβάστε ακόμη...