Σπύρος Φιλίππου: «...πιθανή επάνοδος περιέχει υψηλό ρίσκο...»

Από acpaok.gr: Για το υψηλό ρίσκο που περιέχει η πιθανή επάνοδος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιλά στο acpaok.gr, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας, Σπύρος Φιλίππου.
Πηγή: acpaok.gr
Σπύρος Φιλίππου: «...πιθανή επάνοδος περιέχει υψηλό ρίσκο...»

«Σίγουρα όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο επιθυμούμε την επάνοδο μας στα γήπεδα. Θεωρώ, όμως, ότι αυτή την χρονική περίοδο δεν ενδείκνυται η επανέναρξη του πρωταθλήματος μας. Όλοι οι ειδικοί, ανά τον κόσμο, προτείνουν συγκεκριμένο πρωτόκολλο επανένταξης στα ομαδικά αθλήματα.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε οικονομικά αλλά πολύ περισσότερο οργανωτικά σε αυτή την διαδικασία.

Η πλειοψηφία, των υπόλοιπων ομάδων, αδυνατεί να παρέχει αυτά που απαιτούνται και πιθανή επάνοδος περιέχει υψηλό ρίσκο για τις αθλήτριες και την υγεία τους, καθώς κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η επανένταξη μας στην καθημερινότητα, λόγω της πανδημίας.

Η πρόταση του Συλλόγου μας για παύση πρωταθλήματος είναι η πιο ενδεδειγμένη και σύμφωνη με την κοινωνική ευθύνη που αρμόζει στην παρούσα κατάσταση. Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή που πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις από τους υπεύθυνους, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην χώρα μας».

Διαβάστε ακόμη...