Η χρονιά κλείνει και το μπάσκετ είναι στον αέρα

Από paok24.com: Είναι κοινό μυστικό ότι στο μπάσκετ η χρονιά έχει τελειώσει και έτσι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ, αλλά και πολλές ομάδες της Basket League την επόμενη μέρα.
Πηγή: paok24.com
Η χρονιά κλείνει και το μπάσκετ είναι στον αέρα

Με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η διακοπή του πρωταθλήματος και η υποχρεωτική παραμονή στην κατηγορία ήρθε σαν “μάννα εξ ουρανού”. Παρόλα αυτά το δύσκολο για τον ΠΑΟΚ δεν είναι εάν η περικοπή στα συμβόλαια των παικτών θα είναι στο 20% ή στο 30%, αλλά η επόμενη μέρα στην παραμονή του συλλόγου στην μεγάλη κατηγορία και στην οικονομική σταθερότητα. 


Πλέον είτε με 14 είτε με 16 ομάδες στην κατηγορία ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανέναν από τους νυν παίκτες του με ενεργό συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας αγωνιστικός ελληνικός κορμός και ότι όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή και στο αγωνιστικό κομμάτι. 


Για το οικονομικό η κατάσταση είναι η ίδια όπως και πρότινος. Πέραν της συμφωνίας με την συνεταιριστική τράπεζα Μακεδονίας, δεν υπάρχει άλλη πρόβλεψη, πέραν της κεντρικής χορηγίας, μιας και στα τηλεοπτικά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τις εναπομείναντες δόσεις της φετινής σεζόν, αλλά και για τα νέα ποσά της επόμενης. 


Μέσα σε όλα οι άνθρωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ, πρέπει να βρουν τις λύσεις και για το κλείσιμο της φετινής σεζόν, αλλά και για τον σχεδιασμό της επόμενης όταν ανάψει η λίγκα και η ομοσπονδία το πράσινο φως, ότι η χρονιά έσβησε και έτσι να βρεθούν οι επόμενοι εθελοντές για τη νέα διοίκηση, αλλά και οι επόμενοι ήρωες των πάγκων και του παρκέ που θα έχουν ένα δύσκολο έργο όπως και η φετινή ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...