ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Χοσέ Κρέσπο: “Θέλουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τα πλέι οφ”!

Από sfina.gr:Στην πατρίδα του παραμένει ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και... μένει σπίτι, όπως λέει και το παγκόσμιο σποτ της εποχής μαζί με την οικογένεια του.
Πηγή: sfina.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Χοσέ Κρέσπο: “Θέλουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με τα πλέι οφ”!

«Η κατάσταση με τον κορoνοϊο με βρήκε εν μέσω μίας μεγάλης αλλαγής για εμένα στη σεζόν. Στις 2 Φεβρουαρίου ταξίδεψα στην Ισπανία, στη Βαρκελώνη, γιατί έπρεπε να υποβληθώ σε μία επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου. Ήταν κάτι που είχα κανονίσει με τον ΠΑΟΚ και είχαμε συμφωνήσει ότι θα έμενα στην Ισπανία για την αποκατάσταση μου. Ευτυχώς όλο αυτό το ζω με την οικογένεια μου και δε χρειάζεται να ανησυχώ παραπάνω τι θα συνέβαινε αν ήμουν στην Ελλάδα και έπρεπε να δω τι θα κάνω με αυτή την κατάσταση όπως συμβαίνει με όλους. Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα κρούσμα κορωνοϊου στην οικογένειά μας», ήταν οι πρώτες προτάσεις του Κρέσπο σε ερώτηση για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο.

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα τελειώσει γρήγορα αυτός ο περιορισμός όλων ο έμπειρος αμυντικός επεσήμανε: «Υπάρχουν λιγότερες λοιμώξεις και η κατάσταση με τον αυτοέλεγχο πηγαίνει πολύ καλύτερα, είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί σε κάποιες εβδομάδες να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και να υπάρξει δράση. Δουλεύω όσο μπορώ εδώ στο σπίτι και ίσως μπορώ να επιστρέψω στα μέσα Απριλίου, αν και το σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει με τον κορoνοϊο, πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

Ξεκάθαρος ήταν ο Κρέσπο για το τι πρέπει να συμβεί με τα εναπομείναντα παιχνίδια στην σεζόν, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : «Προσωπικά πιστεύω ότι οι λίγκες, τα Κύπελλα και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να ολοκληρωθούν. Σίγουρα η σεζόν στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ακυρωθεί χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή, ποιες ομάδες θα ανέβουν κατηγορία και ποιες θα υποβιβαστούν. Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι τώρα θα παιζόταν το πιο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν για τον τίτλο, τα πλέι οφ. Η μόνη επιλογή είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, είτε σε κοντινές είτε σε μακρινές ημερομηνίες».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο οι παίκτες να μην κάνουν οι παίκτες διακοπές ή ελάχιστες ανάμεσα στις δυο σεζόν, επεσήμανε: «Εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί θα πρέπει να επιταχυνθεί η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος. Με άλλα λόγια να τελειώσουμε τη φετινή σεζόν τον Αύγουστο και να ξεκινήσουμε την ερχόμενη τον Σεπτέμβριο, οι ποδοσφαιριστές πρέπει αν χρειάζεται να μην έχουν διακοπές. Αν αυτή είναι η μοναδική λύση και πρέπει να συνδεθούν έτσι οι δύο χρονιές αυτό πρέπει να γίνει».

Πηγή: Live Sport

Διαβάστε ακόμη...