Στον «αέρα» ξανά η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ

Από sdna.gr: Αρχικά η ΓΣ είχε προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου, όμως αναβλήθηκε λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για απαγόρευση των συνεδρίων μέχρι το τέλος του μήνα.
Πηγή: sdna.gr
Στον «αέρα» ξανά η έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ

Για τις 10 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με θέμα την αλλαγή του καταστατικού ώστε οι επόμενες εκλογές να γίνουν τον προσεχή Ιούλιο αντί του προσεχούς Οκτωβρίου και την εκλογή αναπληρωματικών μελών στην Επιτροπή Εφέσεων.

Αρχικά η ΓΣ είχε προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου, όμως αναβλήθηκε λόγω της απόφασης της κυβέρνησης για απαγόρευση των συνεδρίων μέχρι το τέλος του μήνα.

Όμως μετά τη χθεσινή απόφαση για κλείσιμο των ξενοδοχείων μέχρι τις 30 Απριλίου, ακόμα κι αν η κατάσταση βελτιωθεί (κάτι που δεν προκύπτει με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) και αρθούν οι απαγορεύσεις ακόμα και όσον αφορά τη δική της λειτουργία (της ΕΠΟ), αφού θα παραμείνει κλειστή μέχρι το τέλος του μήνα, η Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να τελεστεί στο μέρος που έχει αποφασιστεί αφού το ξενοδοχείο που θα την φιλοξενούσε θα παραμείνει κλειστό.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...