Από το Μεταξά Κοζάνης ... στη Νάντ! (pics)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Οι "Ασπρόμαυρες Ιστορίες" παρουσιάζουν ανέκδοτη ιστορία και εικόνες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Ναντ, σαν σήμερα στις 17/3/1992, με «πρωταγωνιστές» μια παρέα από οπαδούς του Δικεφάλου από το Μεταξά Κοζάνης.
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Από το Μεταξά Κοζάνης ... στη Νάντ! (pics)

Κάποιοι από αυτούς ταξίδεψαν στο Παρίσι προερχόμενοι από Ελλάδα και κάποιοι άλλοι, συναντήθηκαν μαζί τους στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, προερχόμενοι από Παρίσι, Βρυξέλες, Μόναχο και Στουτγκάρδη, ενώ είχανε μαζί τους έναν Ισπανό, οπαδό της Ρεάλ, ο οποίος όμως ήταν φίλος με τους συγχωριανούς των Μεταξιωτών που ζούσαν στο Παρίσι.

Ο Ισπανός έβαλε και αυτός το αμάξι του να ταξιδέψουν ως τη Νάντ και μάλιστα πήγε στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η ισπανική ομάδα, πήρε τρία εισιτήρια από τα οποία το ένα το κράτησε αυτός και τα άλλα δύο τα πήραν τα παιδιά που ήρθαν από Γερμανία και δεν είχαν ακόμη βρει τα μαγικά χαρτάκια...

120 γαλλικά φράγκα η τιμή του εισιτηρίου (12.000 ελληνικές δραχμές)

Η Ρεάλ έδωσε για τις ανάγκες των οπαδών της μόλις 82 εισιτήρια (τα δύο τα πήραν οι Μεταξιώτες), ενώ στο πέταλο και άλλοι τόσοι Ισπανοί με προσκλήσεις! Όλο το υπόλοιπο κλειστό ήταν ... ΠΑΟΚ!

Ο Ισπανός πήγε και κάθισε για να δει το παιχνίδι απέναντι, στην πλευρά των φίλων της Ρεάλ και το μόνο που έλεγε στο γυρισμό, δεν ήξερε και καλά αγγλικά, oh my god, what people! Οh my god what people!

Είχε χαζέψει με το λαό, για το ματς δεν έλεγε τίποτα μόνο για το λαό. Του δόθηκε ένα κασκόλ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΑΣ και έδωσε το κασκόλ και τη σημαία της Ρεάλ για ενθύμιο...

Στην αρχική εικόνα, διακρίνεται η παρέα από το Μεταξά Κοζάνης να διασκεδάζει στο Παρίσι, σε ελληνική ταβέρνα, μια μέρα πριν το παιχνίδι ...

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον φίλο της σελίδας για το υλικό που μοιράστηκε μαζί μας και κυρίως για τις αμαρκάριστες φωτογραφίες, καθότι όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, για εμάς η ιστορία του συλλόγου δε μαρκάρεται από κανέναν!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...