Άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Από acpaok.gr: Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, σε εξ' αναβολής παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε τον ΟΣΦΠ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 5-10.
Πηγή: acpaok.gr
Άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η σκληρή άμυνα των παικτών του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ικανές συνθήκες για σκοράρισμα με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί με 0-2 σκορ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η καλή άμυνα γέννησε καλές επιθέσεις, με τον Γιώργο Καλαϊτζή να γράφει το 1-2 για τον ΠΑΟΚ και τον Νίκολα Ράντονιτς να ισοφαρίζει σε 2-2, με την περιοδο να ολοκληρώνεται με 2-3 σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ένα μικρό κενό διάστημα των "ασπρόμαυρων" έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους να ανοίξουν τη διαφορά, 2-5, ωστόσο, ο Δικέφαλος μείωσε και πάλι τη διαφορά στα 2 γκολ, 3-5. Η ψαλίδα άνοιξε στα 4 γκολ, 3-7, ωστόσο ο Καλαϊτζής με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 4-7, με την περίοδο να ολοκληρώνεται τελικά με 4-8 σκορ.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος αν και έμεινε πίσω για 5 γκολ, 4-9, ο Παπάκος μείωσε τη διαφορά στα 4 γκολ, 5-9, μόλις 3 λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Η εικόνα έμεινε η ίδια στον εναπομείναντα χρόνο με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με 5-10 σκορ.

Ο ΠΑΟΚ, στη σημερινή αναμέτρηση, έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, έπαιξε ελεύθερα, πίεσε στην άμυνα και βρήκε επιθετικές λύσεις, μπαίνοντας με ψυχολογία στο διάστημα διακοπής που ακολουθεί για να δουλέψει σκληρά και να πετύχει τα μέγιστα ενόψει των πέντε αγώνων που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ Prima Holidays - ΟΣΦΠ: 5-10

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-1, 2-5, 1-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου) Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Kolbenov, Προσινικλής Ν., Παπαδόπουλος, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Π., Randonjic 1, Μουρατίδης, Νικολαΐδης, Σγουρίδης, Κουγιούνης.

Διαβάστε ακόμη...