«Ήταν πανό, όχι το κανονικό ΝΟΟR1»

Από inpaok.com: Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας με ανάρτηση του στα social media κάνει αναφορά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στα ψέματα που γράφουν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή.
Πηγή: inpaok.com
«Ήταν πανό, όχι το κανονικό ΝΟΟR1»

Μάλιστα, ο ιθύνων των «ασπρόμαυρων» σχολιάζει και το γεγονός πως έχουν εξαφανιστεί μάρτυρες από την υπόθεση του ναρκόπλοιου NOOR1, ενώ τονίζει πως όσα σημειώνει ο σύλλογος από τον Πειραιά είναι βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δούκας:

«Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ με την παράλυτη πόρτα στο γήπεδό της, δε μας εξέπληξε καθόλου.

Αρχικά, εξάντλησε όλο το υπάρχον ρεπερτόριο ώστε να προκαλέσει επεισόδια και να πετύχει την τιμωρία μας.

Διαπιστώνοντας στην πράξη πως χάρη στην υποδειγματική συμπαράσταση των φιλάθλων μας που δεν παρασύρθηκαν, το σχέδιο απέτυχε, αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει.

Τα περί κουκουλοφόρων που έβριζαν και έφτυναν τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΣΦΠ (!!!), κροτίδων (!!!!), φωτοβολίδων ευθείας βολής (!!!) που έσκαγαν δίπλα τους (!!!!!) και οι λοιπές χαριτωμένες ιστορίες, παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ταιριάζουν μάλιστα, με το απόλυτο τίποτα των ευρημάτων, κατά την πρωτοφανή έφοδο, το ξημέρωμα της Κυριακής.

Το ότι καμία κάμερα, κανένας παριστάμενος φωτογράφος ή δημοσιογράφος δεν αναφέρθηκε στα αποκυήματα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, είναι το λιγότερο.

Το παρελθόν έχει δείξει άλλωστε, πως αρκεί ένα ρολό ταμειακής για να πέσουν σε κώμα.

Να τους ενημερώσουμε λοιπόν, πως υπήρχε όντως ένα πλοίο, ζωγραφισμένο όμως σε πανό. Δεν ήταν το κανονικό Noor 1, για να κινδυνεύσουν από πιθανές αναθυμιάσεις.

Να τους θυμίσουμε επίσης, πως η ιστορία του ναρκοπλοίου είναι αληθινή, όπως και οι διωκόμενοι της υπόθεσης. Οι μόνοι που απουσιάζουν, είναι οι μάρτυρες…

Υ.Γ. Το πιο εκπληκτικό σημείο της ανακοίνωσης, είναι αυτό που καταγγέλλει πως «χρειάστηκε εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για να φθάσουμε ασφαλείς στο γήπεδο».

Θα έπρεπε να μακαρίζουν την τύχη τους για την εκτεταμένη επιχείρηση, διότι αν συνόδευαν τη δική μας αποστολή στον αγώνα του πρώτου γύρου, θα διαπίστωναν πώς είναι να κατευθύνεσαι σε έδρα αντιπάλου, χωρίς συνοδεία. Το μόνο εκτεταμένο που βιώσαμε εκεί άλλωστε, ήταν η παραλυσία μιας πόρτας…»

Διαβάστε ακόμη...