Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ -Προσοτσάνη Δράμας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιώργου Βακάλη και της Βίκης Κρίτζαλη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της Προσοτσάνης.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ -Προσοτσάνη Δράμας

Γιώργος Βακάλης:

Για την προετοιμασία της αναμέτρησης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Σίγουρα η κατάκτηση του Κυπέλλου μας γέμισε χαρά. Είναι κάτι που δουλέψαμε αρκετά, ούτως ή άλλως ήταν ο πρώτος στόχος τον οποίο θέσαμε και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τον κατακτήσαμε και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε. Από εκεί και πέρα, το σκορ δείχνει πώς αντιμετωπίσαμε την επιστροφή μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ομάδα είχε μια καλή προσαρμογή σε αυτό που ζητήσαμε. Ο πρωταθλητισμός αυτό έχει, από τη χαρά πρέπει να βάλεις ξανά το κεφάλι κάτω και να συγκεντωθείς στη δουλειά. Σε δυο μήνες έχουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι».

Για τη διαχείριση του επόμενου παιχνιδιού, αλλά και της διακοπής: «Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με το ότι η Εθνική ομάδα αποτελείται από πάρα πολλές αθλήτριες της ομάδας μας. Αυτό είναι κάτι που μόνο χαρά μας γεμίζει και προσπαθούμε ως σύλλογος, επειδή μας νοιάζει η πορεία του αθλήματος, η Εθνική ομάδα να είναι δυνατή. Σίγουρα είναι δύσκολο το να μπορείς να προσαρμόζεις τους μικρόκυκλους της προπόνησης και να έχεις φορμαρισμένη την ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μας, μέχρι στιγμής μας έχει βγει ο προγραμματισμός όπως τον θέλουμε, αλλά θεωρώ ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε όπως πρέπει και στους τελικούς».

Βίκη Κρίτζαλη:

«Συνεχίζουμε για τον επόμενο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Προσπαθούμε πολύ σκληρά για να φέρουμε το νταμπλ και αυτό το παιχνίδι ήταν ακόμα ένα λιθαράκι αυτής της προσπάθειας.

Για την διακοπή: «Είναι δύσκολο όταν έχουμε κενά στο πρωτάθλημα, γιατί είμαστε λιγότερα άτομα στην προπόνηση. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες.

Για την προσωπική της συμμετοχή: «Σίγουρα τέτοια παιχνίδια με βοηθούν, αλλά θεωρώ πως δεν υπάρχει αίσθηση ότι θέλουμε να αποδείξουμε κάτι στους αγώνες».

Διαβάστε ακόμη...