Με το μυαλό στο ντέρμπι

Από sdna.gr: Στο προσεχές ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στρέφει από σήμερα την προσοχή του ο ΠΑΟΚ, μετά το χθεσινό ρεπό που υπήρξε από τον Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: sdna.gr
Με το μυαλό στο ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΛ, κάνοντας το καθήκον του με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και από σήμερα αρχίζει την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ χθες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

«Χθες, πήραμε μία σημαντική νίκη. Αυτήν την εβδομάδα, αντιμετωπίζουμε ένα δυνατό αντίπαλο, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Να θυμάστε: Όσο περισσότερο ενωμένοι είμαστε, τόσο περισσότερο θα μας φοβούνται!» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Αγωνιστικά προβλήματα πέρα από τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον Λέο Ζαμπά, δεν υπάρχουν στον Δικέφαλο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την ευκαιρία καθόλα τη διάρκεια της εβδομάδας ώστε να δουλέψει με τους υπόλοιπους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα

Διαβάστε ακόμη...