Σχίζας: «Πολύ ποιοτικό το Περιστέρι, χρειάζεται 100% συγκέντρωση»

Aπό sdna.gr:Ο Σταύρος Σχίζας ανέλυσε τις σκέψεις του για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο «Α. Παπανδρέου» κόντρα στο Περιστέρι, τονίζοντας ότι η ομάδα του χρειάζεται 100% συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
Σχίζας: «Πολύ ποιοτικό το Περιστέρι, χρειάζεται 100% συγκέντρωση»

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Την εβδομάδα που μας πέρασε κερδίσαμε τον πρώτο μας αγώνα για το Basketball Champions League κόντρα στην Μπρίντιζι, γεγονός που σίγουρα λειτουργεί με θετικό τρόπο για την ψυχολογία μας.

Αυτό που μου έμεινε από αυτό το παιχνίδι είναι η υποστήριξη που είχαμε από τους φιλάθλους μας. Μπορεί να μην ήταν πολλοί, αλλά η ενέργεια που μας έδωσαν από την αρχή ως το τέλος ήταν καθοριστική στην εξέλιξη του ματς.

Η νίκη ήταν σημαντική, αλλά εμείς οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι της Τρίτης και να είστε σίγουροι ότι το έχουμε κάνει. Στο μυαλό όλων μας, είναι αποκλειστικά ο αγώνας με το Περιστέρι, ο οποίος έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος είναι σταθερά καλός από την αρχή της σεζόν, παίζοντας πολύ σοβαρό μπάσκετ. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα, θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά».

Δ

Διαβάστε ακόμη...