Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκη για τη Neptunas

Από paokbc.gr: Λίγο πριν από την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο στα εθνικά τους πρωταθλήματα.
Πηγή: paokbc.gr
Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Νίκη για τη Neptunas

Η Neptunas νίκησε εκτός έδρας την Pieno Zvagzdes με 77-86 για την 7η αγωνιστική της LKL. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ (29/10, 19:00) πήρε το προβάδισμα στο δεύτερο δεκάλεπτο και το κράτησε μέχρι το τέλος παιχνιδιού, φτάνοντας στη 3η της νίκη στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ των νικητών, οι οποίοι είχαν 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Gytis Masiulis με 14 πόντους.

Στην Ισπανία, η Zaragoza συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς επικράτησε της Barcelona με 89-83 για την 6η αγωνιστική της ACB και πλέον είναι μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα πίσω από την αήττητη Real Madrid. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους αντιπάλους της σε πολύ χαμηλά ποσοστά από την περιφέρεια (1/16 τρίποντα) και έφτασαν στη νίκη πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Robin Benzing και DJ Seeley που είχαν από 15 πόντους.

Στην Ιταλία, η Happy Casa Brindisi γνώρισε βαριά ήττα από τη Varese με 102-78 και έπεσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-2. Η Brindisi ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, καθώς ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια και υπέστη την πιο βαριά φετινή ήττα της. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Adrian Banks με 23 πόντους.

Η JDA Dijon, η οποία είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League, συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε την Gravelines με 95-76 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 5-1. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν  Richard Solomon με 24 πόντους.

Η Besiktas ηττήθηκε από την Afyon με 73-68 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας. Με αυτή την ήττα, η Besiktas είναι πλέον στο 2-3 και βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος και έφτασαν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Jordan Theodore με 21 πόντους και 8 ασίστ.

Στην Ουγγαρία, η Falco Szombathely συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, καθώς νίκησε εύκολα τους OSE Lions με 83-59. Η Falco είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 4-0. Πρώτος σκόρερ ήταν ο De’Quon Lake με 20 πόντους.

Η Telekom Baskets Bonn δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Διαβάστε ακόμη...