Και ο ΠΑΟΚ δίπλα στον Ηλία

Απο inpaok.com: Με κεντρικό σύνθημα «Παίζουμε μπάλα και τρέχουμε για τον Ηλία» διεξάγεται σήμερα (21/10) και αύριο (22/10) στη Νεάπολη το «Τουρνουά Αγάπης» (στο οποίο συμμετέχουν και οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ) για τη στήριξη ενός συνανθρώπου μας που δίνει το δικό του δύσκολο αγώνα στη ζωή.
Πηγή: inpaok.com
Και ο ΠΑΟΚ δίπλα στον Ηλία

«Για να βοηθήσουμε τον μαχητή ΗΛΙΑ, που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του...», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά οι Βετεράνοι της Νεάπολης αναφέρουν: «Ο Ηλίας είναι ένα δικό μας παιδί το οποίο είχαμε βοηθήσει πριν 10 χρόνια όταν ήταν μαθητής δημοτικού και λόγω του καρκίνου στο κεφάλι έπρεπε να μεταβεί στο εξωτερικό. Δυστυχώς πέρυσι μετά από 9 χρόνια ο καρκίνος απειλεί ξανά τον φοιτητή πλέον Ηλία και αφού χειρουργήθηκε πέρυσι στο 424, η κατάσταση του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να μην μπορεί περπατήσει πλέον και να είναι επιτακτική η μετάβαση στην Γερμανία για να δώσει την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

Το τουρνουά αγάπης θα διαρκέσει 48 ώρες και συμπεριλαμβάνει δύο δράσεις:

***Για όσους θέλουν να τρέξουν θα μπορούν από τις 21/10 στις 8.00 π.μ. έως τις 22/10 στις 20.00μ.μ. να τρέξουν και στο γήπεδο Στρεμπενιώτη στη Νεάπολη.

***Ο Παναγιώτης Παπαχρήστος ο υπεραθλητής του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ θα τεθεί επικεφαλής όλων όσων θα τρέξουν τρέχοντας από την αρχή έως στο τέλος και τις δύο μέρες και στις 21/10/2019 από τις 8π.μ έως 10μ.μ και στις 22/10/2019 από τις 8π.μ έως 8μ.μ για 26 ώρες συνολικά για τον ΗΛΙΑ στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης στο Στρεμπενιώτη στο τουρνοά αγάπης στην μεγάλη εκδήλωση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Νεάπολης.

***Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι Έλληνας πρωταθλητής του στίβου, ο οποίος αγωνίζεται στα 110 μέτρα με εμπόδια, πάντα δίπλα στα παιδιά με αγάπη.

Η κεντρική εκδήλωση θα διεξαχθεί στις Συκιές, στο ΔΑΚ Συκεών (δίπλα στο Κολυμβητήριο) στις 21/10/2019 ώρα 15.45μ.μ. με την συμμετοχή των Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ, στην οποία μπορείτε και εκεί να συμμετέχετε με τρέξιμο.

Διατίθενται στα παρακάτω σημεία διάθεσης τα κουπόνια για την προσπάθεια ενίσχυσης των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Νεάπολης , για να βοηθήσουμε τον μαχητή ΗΛΙΑ που δίνει ένα δύσκολο αγώνα ζωής...

* Cafe bar Melegrana-Ρόδι Ανδρέα Παπανδρέου 40 Νεάπολη.
* CAFE BAR MINT Ανδρέα Παπανδρέου 115 Νεάπολη.
* Το Μικρό Bistrot καφέ-μπουγάτσα. Ελ. Βενιζέλου 148 Στρεμπενιώτη Νεάπολη.
* Καφέ Ζαχαροπλαστείο ΜΑΣΚΩΤΤΙΤΣΑ. Ανδρέα Παπανδρέου 100 Νεάπολη.
* Φροντιστήρια ΔΥΑΔΙΚΟ Ανδρέα Παπανδρέου 48 Νεάπολη.
* Calderon Coffee and more. Επταπυργίου 82,Συκιες.!
* Τandur μεζεδοπωλείο-bar Αγ.Γεωργίου 42 Νεάπολη
* Μαργαρίτα Αρτοποιήματα-καφές-γλυκίσματα Κύπρου 13 Συκιές!!!
* Cosmote Δέσποινα Γεωργιάδου Ελ.Βενιζελου 86 Νεάπολη.
* Μπουτίκ «Nice &cheap and chic, Αθηνά και Μαρία Λαζαρίδου » Αγίου Γεωργίου 25 Νεάπολη.
* Biofruit Χρήστος Τσακιρίδης βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα Λεωφόρος Παπανικολάου 74 Πεύκα.
* Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ Ανθέων 27 κόμβος Συκεών περιφερειακής οδού.

Η προσπάθεια για τον ΗΛΙΑ αρχίζει και καλούμε με 2€ με το κουπόνι ενίσχυσης να δείτε μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου του παρελθόντος και να τρέξουμε για τον ΗΛΙΑ τα χιλιόμετρα που διανύσουμε να μετατραπούν σε χιλιόμετρα ελπίδας και θετικής ενέργειας για την υγεία του ΗΛΙΑ».

Διαβάστε ακόμη...